Sayur sup karo jamur

Iku becik kanggo pour piring saka sup panas jamur aromatik kanggo nedha awan. Bab ingkang utama yaiku sup kaya mangkene bisa diwenehake marang anak-anak lan ora kuwatir yen dheweke duwe perut, amarga panganan iki migunani banget kanggo wong kanthi perut sing sensitif: ngubengi temboke lan nyelehake awak nganti suwe. Bisa dilebokaké ing meja sanajan ora nganggo prodhuk roti. Dadi, ayo goleki resep-resep kanggo kentang sup.

Kentang sup karo jamur

Úa:

Preparation

Kanggo nggawe sup krim - kentang mashed karo jamur, mbilas uga jamur lan ngetutake dadi potongan cilik. Kita ngresiki bohlam, dicukur dening setengah dering. Kupas kentang saka kupas, saklawasé wisuh, ngobong ing kubus lan sijine menyang saucepan. Banjur pour banyu lan sijine ing geni sing kuwat, lan sawise nggodhok nyuda semangat. Rendheng kentang, nutupi telusur kanthi tutup lan masak nganti luwih saka 30 menit. Banjur alon ngombe banyu lan nggunakake tresna kita knead kentang ing puree.

Kacang polong disigar ing wajan sing nganggo minyak goreng lan passeruem cilik ing panas sing panas nganti pembentukan kerak emas. Sawisé iku, tambahkan jamur sing disigar, tambahkan uyah kanggo rasa lan saksama nyampur karo spatula kayu nganti kabeh cairan wis nguap.

Banjur ngilangi rasa nyaman lan ngidini panggang ngaso. Sawisé iku, kita mindhah sayuran ing mangkuk blender lan ngremukake menyang massa homogen. Banjur kita ngganti puree jamur ing jamur menyang kentang sing digodhog, tuangi ing krim, uyah, maneh nyampurake sakeh karo blender lan sijine ing geni, aduk. Sanalika jamur sup saka kukus jamur, langsung nyopot saka piring, sprinkle karo jus seger disigar apik lan tuangake ing piring.

Sup keju karo jamur

Úa:

Preparation

We take saucepan cilik, pour banyu nggodhok menyang lan nggawa menyang godhok. Wektu iki kita ngresiki kentang, ngiris dadi potongan-potongan cilik lan dilemparake menyang banyu sing nggodhok. Banjur nambah jamur, disaring ing piring lan wortel grated. Kita nggawa sayur sup kanggo setengah siap, pour bihun lan supaya masak masak karo tutup ditutup watara 15 menit.

Sawise iki, nambah potong kue curds pindho, nyampur kabeh sak tenane lan ing pungkasan masak remet papak cengkeh liwat penet. Saiki sajrone ngalahake sajian karo blender nganti alus lan disiapake sup siap - kentang mashed saka jamur putih ing piring.

Sup krim ayam karo jamur

Úa:

Preparation

Jamur seger wis dikumbah, dikumbah lan diproses. Sabanjure, tusuk ing pinggan lan lenga sayur-sayuran bebarengan karo cincin setengah cincang ing wajan sing nganggo tumpukan dhuwur. Kita isi ing disiapake duduh kaldu sayur-sayuran karo duduh kaldu lan nggawa menyang godhok.

Banjur nambahake kentang, Cut dadi roti, lan cook nganti siap. Salajengipun kita nyaring sup, kita mindhah kentang, jamur, daging ayam rebus menyang blender, musim karo rempah-rempah, whisk, diluting massa karo duduh kaldu supaya sup nemu konsistensi normal.