Resep braga kanggo moonshine - cara paling sukses kanggo nggawe alkohol ngarep

Resep sing apik kanggo bergamot kanggo moonshine yaiku njamin kualitas produk awal, saengga bisa dingerteni yen ora kabeh wong seneng bareng babagan rahasia persiapane. Iku ora angel kanggo nggawe basis alkohol omah, utama iku kanggo ngetutake proporsi sing bener banget.

Carane nggawe masakan kanggo moonshine?

Dina iki, resep-resep kanggo omah-omah gawe brews gawe omah bisa dadi ora mung kanggo ngatasi masalah alkohol kanggo liburan, nanging uga kanggo ngejutake para tamu kanthi produk asli rasa. Nanging sing njupuk kasus iki kanggo pisanan, perlu kanggo njupuk saran saka ahli sing duwe pengalaman. Tugas utama yaiku milih bahan sing tepat.

  1. Ing wadah kudu ana papan sing gratis ing ngendi busa bakal mbentuk.
  2. Banyu sing keras nyegah fermentasi, nanging menehi mineral sing perlu kanggo ragi, saengga, ora worth njupuk banyu dimurnèkaké.
  3. Resep kanggo masakan kanggo moonshine mbutuhake ragi alkohol, nanging kanthi opsi liyane bisa kanggo ngasilake asil sing dikarepake.

Resep braga kanggo moonshine saka gula

Sadurunge dipasangi tongkang, perlu milih wadhah sing cocok. Saben kilogram gula menehi 1 liter ngombe. Braga digawe saka gula lan ragi kanggo moonshine minangka pilihan sing paling populer, dianggep siap yen umpluk kasebut ora ana maneh, lan aroma alkohol dirasakake. Sampeyan bisa nggawa match sing cahya, ora bakal metu.

Úa :

Preparation

  1. Gawe sirup kasebut. Kalor 6 liter banyu, tutup karo gula, godhok.
  2. Sijine asam sitrat, masak sajrone 1 jam.
  3. Tuang menyang wadhah, nambah, aduk, sisa banyu.
  4. Ragi diencerake, ngandhut 40 menit sadurunge muncul umpluk.
  5. Pindhah menyang kamar sing anget, sijine kunci banyu. Kanthi peran iki, sarung tangan karet bisa diatasi.
  6. Braga bakal nglayang saka 3 nganti 11 dina.

Braga digawe saka malt kanggo moonshine

Preparation of cooking for home-brewed samogon is not a difficult process, but requires attention. Ragi wis diuji: irisan diarani banyu anget, manis, yen umpluk wis katon - kualitas apik. Resep sing paling misuwur yaiku resep kanggo malt - sembarang gandum sing kalebu pati, kayata barley, rye, gandum, jagung.

Úa :

Preparation

  1. Glepung gandum, pour banyu panas, masak, aduk, nganti kira-kira jam, nganti alus.
  2. Nalika lumahing dadi cahya, copot saka panas.
  3. Kelangan nganti 25 derajat, nambah ragi.
  4. Nyithak segel banyu, sijine ing panas.
  5. Campur sedina sedina, braga kanggo bulan ora bakal ngliwati saka 2 nganti 7 dina.

Braga on peas for moonshine - resep

Kabeh wadah kanggo masak kudu resik, kualitas produk gumantung iki. Dianjurake ora mung kanggo mbilas, nanging uga kanggo ngobong kaleng, botol lan baskom kanthi kain resik. Iki penting banget yen bahan-bahan non-standar digunakake. Para ahli nganjurake sampeyan nyoba pilihan iki, kaya resep kanggo bergs kanggo moonshine ing kacang polong.

Úa :

Preparation

  1. Peas direndhem ing banyu anget nganti 4 jam.
  2. Godhok sirup. Kanggo iki, gula dikembangke ing 6 liter banyu, digodhog nganti 5-7 menit, njabut busa. Kelangan mudhun.
  3. Ragi diencerke ing banyu manis, nganti nganti umob.
  4. Ing wadhah, tuangkan kacang polong, gula lan sisa banyu, aduk, tambahkan ragi.
  5. Nganggo sarung tangan karet, mung driji ing pierce kasebut.
  6. Braga ing kacang polong kanggo roaming moons ing 5-6 dina anget.

Braga madu kanggo moonshine - proporsi

Yen sampeyan golek resep kanggo masakan kanggo moonshine tanpa mambu , banjur pisanan ing dhaftar bakal - ing madu. Alkohol digawe saka ternyata alus banget, karo aroma madu tipis. Siapake ing macem-macem cara: karo gula, mung karo madu, kanthi gandum. Prodhuk tawon populer bakal cocok karo sapa wae, malah lawas utawa difermentasi.

Úa :

Preparation

  1. Madu diencerke karo gula, pour banyu, digawe panas nganti 30 derajat.
  2. Ngaduk dicampur, pour menyang sing.
  3. Tambah ragi, ngenteni busa.
  4. Pasang segel banyu, sijine ing panggonan kang anget lan peteng.
  5. Braga madu kanggo roaming moonshine nganti 1-2 minggu.

Braga digawe saka jam kanggo moonshine

Akeh wong sing nggunakake kanggo nggawe alkohol lan jam kemerahan. Sembarang berry, lemah karo gula, bakal uga. Pilihan paling bukti - ceri utawa plum, lan gooseberry lan currants menehi rasa almonds. Braga digawe saka srengenge kanggo moonshine - proporsi sing banget prasaja, disiapake ora nyusahake.

Úa :

Preparation

  1. Kanggo resep iki, ragi kudu diencerake ing banyu sing manis lan ngerasake setengah jam sadurunge busa dibentuk.
  2. Ing banyu anget, sijine gula lan jam, aduk menyang massa homogen. Sampeyan bisa nambah potongan woh seger.
  3. Tuang ragi sing diencerke, aduk.
  4. Sijine jebakan banyu.
  5. Ninggalake panas sajrone seminggu.
  6. Resep braga kanggo senggol kanggo moonshine mbutuhake saben shaking cairan.

Braga saka gandum tanpa ragi kanggo bulan

Moonshine, digawe nganggo ragi, nduweni aroma karakteristik, supaya akire tukang seneng resep tanpa prodhuk iki. Conto paling apik yaiku gandum kanggo mbulan moonshine, amarga ana ragi liar ing gandum, sing ora luwih becik tinimbang anggur. Fermentasi luwih suwe, nanging kualitas alkohol ing ndhuwur, kayata brag uga diarani roti anggur.

Úa :

Preparation

  1. Kanggo ngisi 1 kg gandum ing wadhah, pour banyu, ninggalake 2 dina ing panggonan sing peteng, seger, supaya gandum sprouted.
  2. Tambahake 0,5 kg gula, campur, ninggalake 10 dina liyane ing panas.
  3. Tuang ragi, sijine sisan saka gula lan jagung, pour banyu anget.
  4. Masang jeblugan banyu, ngresiki nganti 20 dina panas.

Braga saka apples for moonshine - resep

Ana resep lawas - braga saka apples kanggo moonshine. Sampeyan mung perlu kanggo njupuk macem-macem manis, gula sing manis karo gula. Ragi becik kanggo anggur. Woh-wohan kudu diselehake dipotong dadi irisan, dijupuk, sing menehi kepenak. Ngombe dadi kuwat, kanthi tinge coklat lan karakteristik, aroma astringent.

Úa :

Preparation

  1. Apples dikempel, dipotong, dilapisi ing botol.
  2. Gula diencerke karo banyu, tuangi woh.
  3. Tambah ragi.
  4. Pasang shutter hidraulik, sijine ing panggonan sing peteng nganti 10 dina.

Braga saka anggur kanggo moonshine

Sing paling apik kanggo kekuatan lan aroma dianggep dadi anggur saka anggur kanggo brine tanpa ragi. Woh beri sing enom menehi aroma apik, sawetara perajin nyoba kanggo milih sing ngrusak tawon, amarga iku tandha saka dhuwur gula isi ing anggur. Ana macem-macem sing cocog karo sapa, sijine Isabella ing tongkang.

Úa :

Preparation :

  1. Woh wohan beri ing lemari es, supaya woh anggur bakal diwenehi wewangen.
  2. Defrost, suppress.
  3. Gula dissolve ing banyu, dilute ragi.
  4. Tuang anggur, aduk rata.
  5. Copot menyang panggonan sing anget kanthi nempelake jeblugan banyu.
  6. Sawise dina, tambahake setengah sirup sing kapindho.
  7. Gegayutan dina sepisan, tahan nganti 14 dina.
  8. Resep kanggo pembuatan bir kanggo moonshine mbutuhake supaya bisa digegar sapisan dina.

Braga ing beras kanggo moonshine

Asal, nanging rasa sing nyenengake yaiku bug beras kanggo moonshine. Supaya ora ngrusak omben-omben, ngelingake supaya disaranake ing laras oak utawa sanajan ing keripik oak kanggo menehi werna kuning amber. Prodhuk sing wis rampung ora bisa dituang ing wadhah plastik, mung kaca sing dibutuhake. Cara asli - tinimbang banyu, tambah bir lan banyu mineral.

Úa :

Preparation

  1. Nyampur beras lan gula, pour bir lan banyu.
  2. Nglakoake, tutup, sijine sudhut sing anget lan peteng nganti 90 jam.
  3. Filter liwat cheesecloth lempitan kaping papat.
  4. Distill dianjurake kaping pindho.