Wenge table

Wenge wit kasebut misuwur amarga ora bisa ditemtokake resiko, ora bisa dipakai, lan ciri teknis liyane. Nanging liyane, kayu eksotis iki narik kawigaten werna cokelat coklat utawa coklat abu-abu sing enom karo vena ireng sing apik, sing gampang pas karo macem-macem interior. Ora ngagetne, saiki sing prasaja, tabel geser utawa pojok wenge banget populer. Malah perabotan digawe saka partikel, dicithak ing warna iki, katon apik banget lan sugih.

Wenge tabel ing interior

Wenge nulis meja. Warna wenge katon asring banget, saengga cocok kanggo lingkungan kantor. Struktur kayu elit bisa nyedhiyani kanthi jelas status pemilik furnitur lan nyetel banget kanggo kahanan bisnis.

Dining table wenge. Tabel pawon saka kayu wenge nyata luar biasa awet lan praktis, kejaba kuwi prasaja banget. Nanging Furnitur digawe saka kayu alami saka werna coklat peteng uga bisa kanggo dekorasi pedalaman ing sembarang apartemen. Contone, meja wingking sing digulung nganggo sikil kaca lan kromo katon apik banget, yen sampeyan milih gaya modern kanggo omah sampeyan, barang-barang furnishing kasebut bakal banget migunani ing kene.

Tabel warung wenge. Tabel kopi biasane digunakake ing ruang tamu, sing asring dadi kamar utama ing omah sing saben dinane nampi tamu. Kamar iki tansah nyoba kanggo dekorasi sing paling apik lan apik, nggawe kesan kemewahan lan kasugihan. Punika ing mriki sampeyan mbetahaken babak sing ayu, meja oval utawa persegi panjang kanthi tekstur sing jelas ing wenge werna sing sugih lan mulia.

Meja Wenge. Kanggo milih perabote werna iki kanggo kamar turunan kulawarga utawa boudoir wanita gampang banget, amarga kayu wenge nduweni massa gedhe saka macem-macem warna. Kadhangkala ana wit-witan jenis iki kanthi pewarnaan asli, sing bakal katon, ora ana ing alam. Kajaba iku, sampeyan bisa supaya meja pamungkas, sing bakal nggabungake wenge sing peteng karo kayu liyane, umpamane, ek abang putih, awu utawa zebrano eksotis.

Tabel-transformator wenge. Kanggo nylametake ruang, para pemilik sing nggunakake tabel-tabel sing paling gampang nggeser utawa tabel unpretentious, saiki sampeyan bisa milih kanggo item omah sing apik ing werna werna Wenge kanthi ciri sing luar biasa. Mekanisme khusus ngidini sampeyan ngatur wedhi utawa dawane ndhuwur meja, ngowahi bentuke, uga dhuwur sikile. Yen ing taun-taun kepungkur, model meja panedhaan majalah sing paling populer, banjur ing umur distribusi piranti elektronik sing cenderung berubah rada. Liyane lan akeh wong nggoleki tabel wenge fungsional kanggo tablet lan notebook kanthi sistem cooling, laci kanggo nyimpen barang-barang cilik lan worktop sing bisa disesuaikan.