Fortune-ngandela kanggo luck

Kanggo nemtokake wilayah sing, sampeyan bisa ngetung dhukungan saka nasib, sampeyan bisa nggunakake ritual sing beda-beda. Kanggo ngasilake asil sing bener, perlu nglakoni ritual ing rahasia lan pracaya marang operasi sihir .

Fortune nyritakake ing luck ing banyu

Kanggo ritual, nyiyapake cekungan sing gedhé, ing ngendi sampeyan kudu ngombé banyu ing tengah. Sawisé iku, copot potongan kertas sing padha lan nulis ing acara positif lan negatif, umpamane, "njupuk premi" utawa "masalah ing urip pribadi sampeyan." Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa nggawe rejeki lan dhuwit, banjur nulis ramalan sing ana hubungane karo materi materi. Jalur kertas tunduk lan dilampirake menyang pinggiran panggul, ngobahake ing bunder. Banjur njupuk cangkang kacang, lan nyelehake lilin sing ana ing kono. Sijine ing tengah panggul lan ndeleng bagean saka kertas sing dhisik bakal katon, lan bakal kedadeyan ing mangsa ngarep.

Carane narik dhuwit lan luck - ngiro-iro nyerah

Kanthi bantuan saka ritus iki, sampeyan bisa mriksa manawa luck kagayut karo aktivitas sing duweni dhuwit. Njupuk tagihan gedhe lan menyang toko ngendi sampeyan kudu tuku sawetara barang sing murah. Nalika mbayar, menehi dhuwit nganggo tangan kiwa, nalika ngeyel tembung iki:

"Ngirim dhuwit ing dalan, balia kanthi becik lan nggawa sedulurmu!"

Narik tangan tengen lan sijine ing kanthong. Ing ngarep, pilih nomer tagihan lan dhuwit recehan.

Interpretasi panerapan dening rejeki lan rejeki:

  1. Yen Bill minangka nomer ganjil, kita kudu nyangka krisis finansial.
  2. Yen tagihan minangka nomer, sampeyan bisa nyana kesejahteraan lan persetujuan saka luck ing urusan materi.
  3. Nomer koin sing arupa ateges yen pendapatan bakal tambah tambah.
  4. Yen koin iku nomer ganjil, banjur nyana pengirangan ing pangasilan.

Penting ora kanggo menehi dhuwit ekstra kanggo ijol-ijolan. Yen sampeyan wis ora duwe dhuwit, sampeyan kudu dianggep ora sah lan sampeyan bisa ngulang maneh ing sawetara dina.