Tarot Thoth - tegesipun kertu wonten tujuwan

Tarot minangka alat, cara ningkatake kesadaran, panuntun dhasar transformasi batin, mbukak pesen sing didhelikake lan ngembangake visi diri lan kosmos. Kita bisa nggunakake Tarot minangka rencana, digambar nganggo simbol, kanthi sebutan pratandha dalan ing jalur utama. Bener maca, bakal menehi tampilan jero lan perspektif anyar ing kahanan sing ora cetha.

Tarot Thoth - senior (gedhe) arcana

0 The Jester (Fool) . Kertu nuduhake gampang, bebas, dipercaya mutlak, kesenengan partner. Ing wektu sing padha, sawetara perkara sing ora bisa ditindakake, ora sah ing hubungan bisa, wong mbokmenawa ora bisa mikir kabeh. Iki bakal dadi awal saka sawetara kesulitan sing ora bakal diapresiasi kanthi penuh. Yen wong lara, kertu kasebut nuduhake yen kebak nyuda penyakit kasebut. Misale sampeyan sing bener-bener aman, nanging sampeyan kudu ora gampang ditolak lan wektune kanggo ngontrol sikap sampeyan marang donya lan situasi sampeyan.

1 Magician (Magus) . Peta sing positif banget, sing ngandut hubungan sing stabil, pembangunan bebarengan. Sampeyan bisa kompromi, sampeyan bisa nuduhake licik lan profesional ing wektu. Kanggo para pengusaha, prediksi sing apik yaiku sampeyan bakal bisa berkembang, ngembangake negara sampeyan. Kanggo sing lara, kertu kasebut nuduhake kuwat cepet.

2 Priestess . Ing sembarang dek, pendeta, lan kadhangkala disebut "papists", dianggep minangka salah sawijining kartu paling kuat. Iku simbol kawicaksanan, potensial gedhe, harmoni. Kadhangkala simbol wanita sing nggoleki kepenak kabeh kabutuhane. Kertu nglambangake ora mung kesenengan moral, nanging uga kondisi finansial gedhe, kondisi kesehatan sing apik, sumber daya sing bisa dileksanakake.

3 Empress (Empress) . Ora kaya kertu sadurunge, Empress ora ngrujuk marang wanita tartamtu, nanging ngomong babagan kuwalitas manungsa saka wakil-wakil jender. Iku simbol katresnan, kesetiaan, kabeneran, pertumbuhan finansial, kawruh anyar, sifat feminin, sensitivitas. Uga nyekseni kanggo njupuk nyisihaken saka penyakit. Wong sing ditinggalake kertu bisa ngurus wong liya, menehi kawruh lan tresna.

4 Kaisar (Kaisar) . Peta punika perwujudan kekuasaan, urutan sing cetha, daya energi, kesejahteraan. Kepribadian, ing ngendi kertu tiba, nduweni pangaruh akeh, dumadi ing akeh kahanan. Yen wong ora nyegah agresi, dheweke bakal dadi ora mung pimpinan, nanging uga tiran kang tujuane dadi subordinasi wong liya. Kanthi ngurmati kesehatan, Kaisar ngandika saka dinamika negatif, munculé penyakit.

5 Hierophant (Hierophant) . Tembung banget "hierophant" tegese "wong wicaksana", sing nuduhake yen kertu iki minangka lambang kawicaksanan, kesadaran saka bebener. Kadhangkala dheweke nunjuk marang wong sing nduweni kekuwatan gaib. Peta kasebut nyedhiyakake jarak intelektual, potensial gedhe, pengalaman, keluwesan lan kualitas kepemimpinan sing ora bisa diremehake. Wong kaya mengkene bisa ngrancang karyane, nglakokake tugas-tugas kanthi kualitatif, amarga dheweke nampa bebungah apik.

6 Penyayang . Iki minangka simbol utama kesatuan saka rong jiwa sing asih, sing ditindakake kanthi perasaan tulus nyata. Ing wektu sing padha padha duwe kompatibilitas sing mutlak, padha bisa kerja sama, saling percaya, ngurus. Ing hubungane karo kertu, kertu kasebut ngandhut keuntungan sing apik, katon saka karyawan bona fide, transaksi sing duwe keuntungan.

7 Kreta . Buku Thoth nyedhiyakake peta iki ora mung minangka wiwitan path (kanthi rasa lelungan), nanging minangka awal wutah spiritual, kaca anyar saka kitab kauripan. Meh ing sembarang skenario, Chariot nyatakake gerakan kanthi cepet menyang tujuan umum, nanging kanggo keselarasan partners bakal duwe impact negatif. Kajaba iku, kreta kasebut nduweni kapribadian, pangembangan sing sukses, pendhudhuke para kekasih. Yen wong lara, mung Chariot sing tiba minangka tandha saka pemulihan awal.

8 Regulasi (Adjustment) . Simbol keseimbangn, sing wis ana dening manungsa. Iku minangka simbol harmoni, kepercayaan marang pasangan, steadiness. Paling cenderung wong iki adhedhasar pendekatan materialistik kanggo urip, ing posisi supaya tetep tenang lan yakin ing samubarang kahanan urip. Dheweke nindakake kabeh supaya bisa njaga posisi mantepane ing masyarakat, ing papan kerja, ing hubungan karo kekasihe.

9 Hermite (Nermit) . Jeneng kertu kasebut nyatakake yen wong kasebut ora pengin nggawe kontak karo sapa wae. Kadhangkala pangandikane babagan rasa mentingake diri, ora bisa dipisahake, nanging uga bab kamardikan. Fitur positif saka wong kasebut minangka kesempatan kanggo njupuk tanggung jawab lan ora ngowahi beban masalah kasebut ing pundak liyane. Asring nyritakake babagan karusakan, depresi, pungkasane hubungan sing ramah lan kerja.

10 Fortune . Sukses financial lan kamakmuran, hubungan harmonis karo wong liya, katresnan, kesenengan fisik, sikap positif. Wong sing bakal ditinggal kertu iki bakal digawa ing kabeh. Dheweke bakal duwe kesehatan sing kuat, sumber pendapatan stabil, nyenengake lan kabungahan.

11 Lust . Perlu dicritakake yen kertu iku mbebayani banget kanggo jinis sing padha, amarga fokusake perhatian marang energi sing ora dikendhaleni, temperament kasar sing wujud ing wong sing wis ora bisa ngontrol kahanan. Yen wanita wiwitane energik banget, mula dheweke bisa ngandhut macem-macem quarrels, scandals, emosi negatif sing nyedhaki, break in attachment, incontinence emosional, agresi sing nyebabake kerugian finansial lan nyepetake lingkaran proksi. Dampak negatif ing peta ing babagan kesehatan manungsa. Nanging kanggo wong-wong sing duwe tingkat energi dhewe banget (paling asring interpretasi iki cocok kanggo wong), kertu sing dilemoake Lust minangka simbol saka wiwitan bab sing apik, sing ningkatake energi, mundhak energi.

12 Wong Galuh . buku suci tota gedhe arcana taro 12 buku suci tota gedhe arcana taro 13 buku suci tota gedhe arcana taro 14 buku suci tota gedhe arcana taro 15 Peta nuduhake yen wong ing wektu iki banget angel. Ing saben skenario, posisi kasebut minangka posisi negatif, nglambangake pecahan lampiran, depresi, pesimisme, bangkrut, kemunduran ing kabeh lingkungan urip, kesusahan kesehatan.

13 Mati . Pentinge konfrontasi yaiku konfrontasi, geger hubungan, ketidakpuasan karo mitra bisnis, keputusane lengkap, ketidakpastian ing mangsa ngarep, penyelesaian siklus. Iki bisa berarti completion siji tahapan ing urip lan awal wiwitan sabanjure. Kadhangkala minangka harbinger tumrap kesehatan ing awal, konflik serius ing lapangan.

14 Seni (Seni) . Simbol kuwi sintesis arah, kepribadian, pendekatan, tindakan, lan liya-liyane. Niru seni, katresnan, kebecikan, kepercayaan antarane wong, kesatuan kreatif, kreativitas. Peta iki kasinambungan pangembangan bisnis sing apik, nggawe keuntungan, pemulihan, muncule kenalan anyar.

15 Iblis . Iku setan sing minangka manifestasi saka "I" manungsa, manifestasi paling awon. Dheweke nggambarake egoisme absolut ing hubungane kabeh. Iki ora mbutuhake kepinterane lan kepinginan wong liya, kekuwatan, ketergantungan, iri, nesu, penipuan, intrik, jujur ​​marang para mitra usaha, penyakit serius.

16 Menara . Mung ngancurake kabeh sing lawas, sampeyan bisa menehi urip anyar. Prinsip iki sing nuntun kertu iki. Dheweke ngandhani babagan nyingkirake belenggu sing nyiksa kowe nganti pirang-pirang taun, ngancurake mantan prioritas lan prinsip, owah-owahan kaya iki bisa diiringi depresi, agresi, skandal. Mbokmenawa ambruk sawetara rencana, krisis, pemecatan, kesehatan sing ora becik, nanging senadyan kasunyatane yen kertu kasebut ngomong babagan rugi, nuduhake yen urip menehi sampeyan kesempatan kanggo ngucapake pamit kanggo kabeh sing wis mbebayani lan miwiti urip maneh.

17 Bintang . Miturut tengen iki salah sijine kartu paling positif ing kabeh dek. Dheweke ngucapake rasa seneng, seneng nikmat, ngupayakake pemahaman, pengarep-arep gedhe sing bakal dilebokake ing wong (pengarep-arep iki bakal kabenerake). Sampeyan bakal seneng karo apa sing dilakoni. Nanging, kadhangkala, sampeyan kudu kurang ngimpi lan duwe pendekatan sing luwih materialistik tumrap samubarang supaya pangarep-arepmu diwujudake.

Bulan (Bulan) . Ing Tarot, Bulan Tota artine kuwatir banget owah-owahan, obsesi, wektu sing angel ing hubungan kerja lan pribadi. Mbokmenawa malah ora setya marang mitra. Ing wayahe, sampeyan nduweni wektu urip rada angel, disertai depresi, ora aman, penipuan lan kesehatan. Nanging, sampeyan kudu ngliwati periode iki supaya bisa ngrampungake rencana sampeyan.

Srengenge Iki minangka kegiatan emosi sing padhang, sing bisa dadi positif lan negatif. Nanging akeh kasus kertu iki isih negatif. Dheweke minangka personifikasi penahanan, gangguan saraf, nesu, ora puas karo acara saiki.

20 Aeon . Sampeyan ngadeg ing awal jalur anyar, panggung anyar. Iki bisa gegayutan karo sesambetan, karya, pemulihan, path anyar, tahap anyar. Kertu kadhangkala dipun artosaken minangka pemulihan saking penyakit. Mbokmenawa sampeyan bakal bisa ngganti persepsi sampeyan, sinau sing anyar.

21 Universe . Kertu iki dianggep paling tithik ing kabeh dekom saka Thoth. Iki ora nggumunake, amarga alam semesta dianggep minangka simbol keharmonisan mutlak ing kabeh, kesenengane cinta, hubungan, lan karya. Wong sing kertu kertu iki pancen yakin ing awake dhewe lan ngrungokake rencanane. Peta nuduhake kasunyatan kabeh gagasan bisnis, swasembada lan kesehatan banget.

Rok - nilai kartu Tarot Tarot

Wands minangka lambang unsur kasebut minangka Fire. Dheweke ngemot energi lan kreativitas sing kuat.

  1. Ratu nduweni kuwasa banget. Dheweke dadi wanita sing kuat sing bisa ngontrol kahanan.
  2. Ksatria - wong kanthi energi impulsif sing ora kuat banget. Peta positif mung kanggo wong-wong sing nandhang kekurangan kekuatan dhewe. Uga, peta bisa dadi skandal.
  3. Putri - sampeyan bisa ngatasi rasa wedi, dadi luwih efisien lan seneng-seneng.
  4. Pangeran - sampeyan wis nyedhaki tujuan sampeyan, aktivitas sampeyan bakal ngasilake banget, nanging supaya ora ana inkontinensia.
  5. Ace yaiku kognisi anyar.
  6. Loro iku duweni informasi, sawetara ketegangan emosional, rasa ora puas karo awak dhewe lan soko ing uripmu.
  7. Telu iku kabeneran, nyenengake para tresna, kreatifitas, sukses ing bisnis.
  8. Ingkang kaping papat punika rampunging urip, urip tanpa konflik, transisi menyang tingkat pangembangan anyar.
  9. Lima - perjuangan karo kahanan, karo wong. Kasile sing bakal dadi positif.
  10. Enem kemenangan, prestasi sukses ing kabeh biaya.
  11. Pituwas - kasil, wani, transaksi sukses, lan pembangunan.
  12. Lapan - kacepetan, perkembangan kanthi cepet acara. Hasil positif saka acara ing kabeh. Nanging, masalah kesehatan cilik bisa uga.
  13. Sembilan - pangumpulan daya, sampeyan bakal dadi luwih yakin lan ngerti apa khusus sampeyan pengin saka urip.
  14. Sepuluh - bakal ngadhepi masalah serius ing papan. Nilai utama kertu punika dipatèni, sing tegese dampak negatif sing bisa nyebabake sampeyan saka njaba.

Cangkir cangkir (cangkir) saka Tarot Thoth

Cangkir minangka unsur banyu sing tanggung jawab kanggo rasa, tresna, kesenengan, kuciwa lan kabungahan.

  1. Ratu - kabeh babagan ora jelas, nanging sampeyan ora bisa mad. Sayange, sampeyan ana ing kahanan sing ditanggepi lan prospek langsung durung cetha.
  2. Ksatria - wong duwe kuwalitas kepemimpinan sing pinunjul, dheweke duwe akeh kanca sing siap ndhukung dheweke. Peta nerangake kemajuan sadar menyang goal.
  3. Sang putri prophesies optimis, marriage, nyisihaken saka wedi, sisih negatif punika naivety lan gullibility.
  4. Pangeran - depresi, lethargy, melankolis.
  5. Ace iku apik, tresna.
  6. Rong punika katresnan, kabecikan.
  7. Telung - kelimpahan, kesuburan, pangembangan, katon turunane.
  8. Papat - kemewahan, kamakmuran, kepuasan kebutuhan.
  9. Lima - kuciwo, kurang perasaan, emosi negatif.
  10. Enem - kesenengan, jinis, seksualitas, pesta seks.
  11. Pitu - bisa tegese ngrungokake stereotip negatif prilaku utawa ngarsane kebiasaan ala gedhe banget.
  12. Wolung - lethargy, idleness, kesandhung lan depresi.
  13. Sembilan - rasa seneng, keamanan, kesenengan lan pacifying.
  14. Sepuluh yaiku jenuh. Kertu kasebut nduweni negatif, nyatake yen sampeyan mulai ngganggu sampeyan lan sampeyan kudu nindakake apa wae kanggo refresh emosi lan perasaan.

Pedhang - Tarot Thoth interpretasi

Pedhang ngenalake hawa, intelijen, lan pangerten donya subtle.

  1. Ratu - arep ngluwihi wates, ngilangake belenggu, ngeculake stereotip, nanging ing wayah wektune impulsif.
  2. Knight - kegiatan, pamompa, gerakan percaya diri menyang gol. Njaluk nyisihaken kecenderungan kanggo ngemudine kahanan kasebut.
  3. Putri - konflik, benturan kepentingan.
  4. Pangeran pedhang - indecision, ora seimbang, angel milih.
  5. Ace - ngerteni kahanan, klarifikasi.
  6. Loro iku tentrem, kepuasan, acara sing bener.
  7. Troika - sungkowo, sedih, padhang, konflik kasar, kuwat cemburu, kepemilikan.
  8. Papat iki minangka gencatan senjata, akhire konflik.
  9. Lima - kekalahan, rasa wedi, lan ora ana alesan bisu.
  10. Enem - ilmu, pembangunan, kesadaran intuisi apa sing bakal luwih apik ing wektu iki.
  11. Pitu iku ora ana gunane. Kurang iman ing awak dhewe, pesimisme, melankolis.
  12. Lapan - campur tangan, kanthi impact liyane, sing ndadekake meh ora bisa ngleksanakake rencana dhewe.
  13. Sembilan - kekejeman. Self-immolation, wong wiwit nyalahke awake dhewe kanggo apa sing wis rampung utawa arep dilakoni.
  14. Sepuluh - ambruk, kegilaan, ketidakstabilan emosional, penolakan cita-cita.

Disc - nilai Tarot Tarot

Disk minangka unsur bumi, tanggung jawab dhuwit, stabilitas finansial, stabilitas emosi.

  1. Ratu - kesulitan ngatasi, karya panjenengan bakal wes rampung, ora transisi sederhana kanggo urip anyar.
  2. Knight - wektu kanggo reap keuntungan, entuk keuntungan materi.
  3. Putri disks minangka potensial sing dikembangake sing perlu diwujudake. Kadang iku ateges meteng.
  4. Pangeran - wong sing dadi sasaran materi, siap gawe kabeh usaha kanggo entuk asil sing nyata.
  5. Ace - keuntungan cilik, urip ing alam, kudu nggolek kursi kekuwatan.
  6. Loro iku owah-owahan positif ing urip, harmoni.
  7. Troika - kerja ing wektu iki kanggo sampeyan kudu dadi prioritas.
  8. Papat - daya, kekuwatan, kepatuhan kanggo tata cara sing ditetepake, angger - angger aturan bakal njamin kestabilan lan keamanan.
  9. Lima - kuatir, perasaan kecemasan, rasa ora aman.
  10. Enem sukses, finansial.
  11. Pitu kalah, salah sijine kertu paling gedhe ing plat. Kanggo wektu sing suwe sampeyan bakal ana ing kahanan sing angel banget.
  12. Wolung - prudence, pembangunan, stabilitas.
  13. Sembilan iku sawijining akuisisi. Iki ditrapake kanggo soko sing ditemtokake lan bisa diinterpretasikake minangka sumber tenaga anyar.
  14. Sepuluh - kesejahteraan, bisa dadi keuntungan lan patemon bungah, komunikasi sing bakal ngasilake.